Multifunctionele alarmknopFunctionaliteiten


Alarmeren


Herinneren


Monitoren

De primaire taak van Het Zorghorloge is alarmeren. Zowel passief (automatisch bij vallen of verandering in temperatuur en hartslag) als actief (druk op de knop). Het activeren van een alarm zorgt voor de opzet van een live spraakverbinding met een hulpverlener op afstand.

Naast alarmeren, kan Het Zorghorloge ook gebruikt worden om te 'herinneren'. Bijvoorbeeld voor het innemen van medicijnen, verjaardagen, doktersafspraken of een dagelijkse wandeling.

De sensoren van Het Zorghorloge leveren data, die gebruikt kan worden voor langere termijn monitoring en analyse ten behoeve van gezondheidsverbetering of het detecteren van verandering in mentale of fysieke gesteldheid. Individuele instellingen

Het Zorghorloge kent een persoonlijk waarschuwingsprofiel. Dat wil zeggen dat individueel ingesteld kan worden op welke wijze alarm geslagen kan worden, door middel van geluid, pictogrammen, gesproken boodschappen of vibratie. Zo is er altijd een mogelijkheid om te alarmeren, op een manier die bij u past. Geluid


Iconen


Gesproken berichten


Waarschuing o.b.v. licht en kleuren


Tekst boodschappen


Vibratie/buzzer
Een zekere verbinding

Alles om ons heen wordt draadloos. Daarmee wordt het 'druk' in de lucht. Hoe garanderen we dan capaciteit, betrouwbaarheid, beschikbaarheid en veiligheid? Zeker in beveiliging en bewakingssystemen moeten we op de techniek kunnen vertrouwen. 

Daarom gebruikt Het Zorghorloge private netwerk technologie, in plaats van open source systemen. Het Zorghorloge gebruikt een non hackable operating systeem. 

In Het Zorghorloge is alle communicatie versleuteld en privĂ©, binnen een privaat netwerk. Toegang tot het systeem wordt verkregen door verschillende toegangsniveau's met beveiligde autorisatie.