Patient monitoring en alarm systeem

Omdat Het Zorghorloge gebruik maakt van schaalbare, onderliggende technologie, kan Het Zorghorloge ook in netwerkconfiguratie worden toegepast in professionele systemen. Denk bijvoorbeeld aan zorginstellingen of klinieken.

Het Zorghorloge verandert dan in een draagbaar alarm en monitoring device, dat onderdeel is van een integraal systeem. Het Zorghorloge pro kan worden gezien als de moderne opvolger van het alom bekende zusteroproepsysteem, met de mogelijkheid om te alarmeren, communiceren, herinneren en monitoren.Tot wel 4.000 horloges

In een Zorghorloge pro systeem dragen zowel patienten als professionals een Zorghorloge. Voor patienten is Het Zorghorloge een alarm en monitoring device. Voor professionals is Het Zorghorloge een soort pager/telefoon. 

Een Zorghorloge pro netwerk kan tot 4.000 horloges aan. 24 uur per dag, bidirectioneel en volledig gecontroleerd en bewaakt.

Het Zorghorloge pro netwerk is een zogenaamd 'private area network', gebaseerd op de Ninthway high secure netwerktechnologie, een technologie, speciaal ontwikkeld voor veeleisende applicaties zoals beveiliging en zorg. Meer weten?

Neem contact op met Martine Bal

macbal@9tc.eu

06 51 96 22 39