Het Zorghorloge

Hulp altijd dichtij

 Multifunctionele alarmknop

Het Zorghorloge is een multifunctionele alarmknop in de vorm van een horloge. In geval van nood wordt direct een spraakverbinding gemaakt met een hulpverlener. 

Daarnaast kunnen er een groot aantal meldingen worden weergegeven voor bijvoorbeeld medicijnalarm, wekfunctie en afspraken. Het horloge meet lichaamstemperatuur, hartslag en valbeweging. Er wordt automatisch alarm geslagen als een grenswaarde wordt overschreden.

Lees meer... Meer dan een horloge,

een totaalconcept dat ontzorgt

Het Zorghorloge staat dag en nacht in verbinding met een hulpverlener op afstand. In geval van nood hebt u direct een spraakverbinding, rechtstreeks vanuit het horloge.Altijd en overal

Het Zorghorloge is in diverse situaties toepasbaar. Thuis, onderweg, in een appartementencomplex, maar ook intramuraal, als professioneel zorgalarmeringssysteem. 


In en om het huis


Lees meer... 

Onderweg


Lees meer... 

Professioneel


Lees meer... 

Dit vinden wij belangrijk


Een veilig en leefbaar platteland

Het platteland krimpt en vergrijst. Vanuit ons kantoor zien we dat letterlijk om ons heen. Om ervoor te zorgen dat goede zorg beschikbaar blijft en het platteland een prettige en veilige woonplek blijft voor iedereen, werken we samen in projecten om daar aan bij te dragen. O.a. i.s.m. de gemeente Emmen en internationaal, onder het H2020 programma van de Europese Commissie.

Foto: wethouder sociale zaken van de gemeente Emmen, schuift aan bij de brunch tegen eenzaamheid.

Samen tegen eenzaamheid

Eenzaamheid is een groeiend probleem. Steeds meer mensen voelen zich alleen en geen onderdeel van de samenleving. Wij willen daar ons steentje aan bijdragen om daar verandering in te brengen. Het Zorghorloge heeft in haar dagelijkse toepassing een faciliterende en verbindende functie. Die functie willen we ook maatschappelijk vervullen. In de week tegen de eenzaamheid bijvoorbeeld, organiseerden we daarom een brunch. Midden in het winkelcentrum, i.s.m. de winkeliersvereniging.

Bedrijvigheid en werk in ZO Drenthe

Wij zijn een technologie startup met een internationale focus. Het is niet voor de hand liggend om daarvoor als vestigingsplaats Emmen te kiezen. Toch doen we dat bewust. Onze roots liggen in de regio Zuidoost-Drenthe. Het is een prachtige regio die juist erg geschikt is voor ontwikkeling en creatief werk. Rust, ruimte, geen files. Daarnaast willen we hiermee een statement maken en bijdragen aan bedrijvigheid en werkgelegenheid in een regio waar dit geen vanzelfsprekendheid is. Zo startten we bijvoorbeeld een proefproject, samen met de gemeente Emmen, waarbij mensen die langdurig uit het arbeidsproces zijn geweest, bij ons een leerwerktraject volgden.


Foto: kick off proefproject, samen met de wethouder economische zaken van de gemeente Emmen.


Koninklijk tintje

Begin januari waren we in Las Vegas om ons te presenteren op CES, één van de grootste electronicabeurzen ter wereld. We hadden de eer om onderdeel te zijn van een Nederlandse start up delegatie o.l.v. ZKH Prins Constantijn van Oranje.
Volop in ontwikkeling 

Begin 2014 kondigden we de ontwikkeling van Het Zorghorloge aan. Ons persbericht werd groots opgepikt. Kranten besteedden er aandacht aan, we werden vermeld op nieuwssites, kwamen op de radio en we werden zelfs uitgenodigd voor een Ted talk door de ambassade van Dublin. Er is inmiddels veel gebeurd...

Lees meer... Volg ons

Vindt u het interessant om te zien wat er zoal achter de schermen gebeurt? 

Volg ons via Facebook of Twitter of schrijf u in voor onze nieuwsbrief. U wordt dan op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. 

 


Inschrijving voorverkoop

De inschrijving voor de voorverkoop is van start! U kunt nú uw zorghorloge bestellen...

Lees meer... 

In de spotlights


Het Zorghorloge op CES!

Het Zorghorloge geselecteerd voor deelname aan CES, de grootste electronicashow ter wereld.


In top 10 Accenture Innovation Awards!

Het Zorghorloge eindigde bij de beste 10 uit de 150 inzendingen in haar categorie.TED talk in Dublin

Op uitnodiging van de Nederlandse ambassade, waren wij te gast bij het Tedx Healthy Ageing Event in Dublin, om te vertellen over Het Zorghorloge. 

In de media


Nominaties, prijzen en partners