Een greep uit het nieuws 

Kijk voor meer nieuws op onze Facebookpagina    of volg ons op Twitter   


10 maart 2021

Vooraankondiging: HZ 2.0

Interesse om meer te weten? Neem contact op!


30 maart 2020

SET COVID subsidie voor ehealth

I.v.m. de coronacrisis heeft het Ministerie van VWS besloten om de bestaande SET regeling (Ehealth Thuis) uit te breiden en te vereenvoudigen.

De regeling is zeer laagdrempelig in aanvraag en vraagt géén eigen bijdrage. Het gaat om een lump sum subsidie van 50K EUR waarvan 50% ingezet mag worden voor digitale oplossingen zoals Het Zorghorloge.


17 oktober 2019

CES unveiled Amsterdam

Het Zorghorloge was present op CES unveiled Amsterdam en present bij de 'women in tech power break'.10 oktober 2019

Lead by example

Het Zorghorloge is opgenomen in een boekwerk met voorbeelden van sociaal maatschappelijke initiatieven waarbij vrouwelijke ondernemers de kar trekken. #trots!


19 en 20 september 2019

Innolabs final event en demo day Oslo

Eind september waren we present in Oslo, op de demo day van het EU Innolabs project. We werden geselecteerd als één van de pitchende projecten.


3-5 juni 2019

Deelname aan GES

We waren uitgenodigd om deel te nemen aan de Global Entrepreneurship Summit waar ondernemers, politici en beleidsmakers van over de hele wereld praatten en ideeen uitwisselden over uitdagingen waar wij als samenleving voor staan. Aanwezig was ook o.a. HM Koniging Máxima, minister Sigrid Kaag en staatssecretaris Mona Keijzer.11 februari 2019

Bezoek van de Commissaris

Op 11 februari mochten wij in het kader van ons project in Emmen, de CvdK van Drenthe ontvangen. 28 September 2018

Hoog bezoek op CES unveiled 

Present op de meest innovatieve beurs van het jaar: CES unveiled Amsterdam. Wij werden verrast door een bezoek van ZKH Prins Constantijn, Staatssecretaris van Economische Zaken Mona Keijzer en CEO van CES, Gary Shapiro.6 September 2018

Filmen voor promo

Op de filmset voor onze promotiefilm!


15 Augustus 2018

Het Zorghorloge tipt de commissaris

Bij haar aantreden als CvdK, heeft Jetta Klijnsma aangegeven graag getipt te worden over leuke, inspirerende, opbouwende initiatieven in de provincie Drenthe. Wij tippen de Commissaris over @HetZorghorloge en ons project in Emmen. 


Foto: copyright Hogeschool Lingen

23 Mei 2018

Senioren Campus Lingen

Op 23 mei waren we te gast op de Campus van de Hochschule Osnabrück in Lingen om iets te vertellen over het EU Innolabs project. 

Mei 2018

Project Emmen grensoverschrijdend

Het project in Emmen krijgt een internationaal karakter. We hebben een samenwerking gesloten met twee Duitse partners voor het uitbreiden van het project over de grens. E.e.a. mede mogelijk gemaakt door het EU H2020 Innolabs programma. 


20 april 2018

Gekleurd grijs

Het Zorghorloge was present op het Gekleurd Grijs Festival in Emmen. De heer d'Ancona is ambassadeur van dit festival. Een foto mocht natuurlijk niet ontbreken!


14 maart 2018

Kick off project Emmen

Op 14 maart vond de kick off bijeenkomst plaats voor het proefproject in Emmen. Wethouder Bouke Arends gaf het startschot.

9-12 januari 2018

Het Zorghorloge met speciale delegatie Startup Delta o.l.v. ZKH Prins Constantijn van Oranje, naar CES Las Vegas

Van 9 tot 12 januari was Het Zorghorloge in Las Vegas present op het Holland Start Up Pavillion om zich te presenteren aan het internationale publiek.